Sveiki, yra teke kam nors keistis priekinius amortizatorius? Tiburon 2006 2l pas mane, kai paskaiciavo servise, vieno amortizatoriaus kaina 900lt sake, automatiskai reikia keisti 2vnt + darbas-kosmosas kazkoks...
Sveiki, yra teke kam nors keistis priekinius amortizatorius? Tiburon 2006 2l pas mane, kai paskaiciavo servise, vieno amortizatoriaus kaina 900lt sake, automatiskai reikia keisti 2vnt + darbas-kosmosas kazkoks...
pasuk arba rasyk i PM, suderinsim uz realia zmogiska kainaNes cia tai ne zemeje, o kosmose greiciausiai tau keistu tuos amortizatorius
865774224 Raimis
Last edited by kulkosvaidis; 18th June 2014 at 15:13.
lirostoj berods 320 nauji tiksliau galetu papasakoti gryzli bet jis berods atostogu nuo kitos savaites iseina o as tai nesenai restauravau savuosius kaina 100 lt vnt ir metam garantija veiksmas kaune siulu g adresa ir tel galima rasti googlej tik problema kad eile menesi laikobet kadangi turejau komplekta senu tai tuos nuveziau ir palikau o jau po men jie sudeti ir esu lb patenkintas nes + man juos ir pakietino
![]()
teko ir man pas juos restauruoti, bet tikrai per kietus padare ir minkstesnio varianto sako negali padaryti, tad kas nori minkstumo kaip originalai geriau nauji amortikai.
Atsimenu prie -25 kazkada uzsalo man amortikai, buvo kaip vezimas geleziniais ratais, nes originalai dujiniai amortikai buvo, o restoruojant tepalinius sudejo kazkokius neaiskius tai vargsai ir susalo![]()
Last edited by kulkosvaidis; 25th June 2014 at 14:43.